Workshop-uri PRbeta

Tu cum îți promovezi afacerea în digital?

Poți să-ți promovezi singur afacerea în mediul online și să începi să faci profit

 

Dacă ai o afacere, probabil că te-ai întrebat de multe ori cum ai putea să avansezi, cum ai putea să transmiți mesajul companiei tale mai bine pentru a convinge oamenii să cumpere produsele ori serviciile tale și cum ai putea să faci compania ta vizibilă pe rețelele de socializare atât de cunoscute unde atât de mulți vând fără costuri adiționale. Poți și tu să înveți să faci toate astea, pentru business-ul tău. Ai nevoie doar de câteva cursuri specializate pentru a descoperi ceea ce toți știu deja: un mesaj potrivit și o reclamă potrivită se pot transforma în profituri pentru firma ta. Învață cum poți avea chiar tu controlul asupra acestor lucruri.

Urmează cursurile noastre care te vor învăța cum să comunici cu clienții tăi și cum să te promovezi pe Facebook!

Deții controlul costurilor

Tu alegi cât investești în reclamele online.

Știi ce să le spui

Convinge-i cu puține cuvinte.

Tu decizi ce promovezi

Ai controlul produselor promovate.

Știi cum să ajungi la ei

Comunici eficient cu potențialii clienți.

Îți promovezi singur afacerea

Mesajul potrivit pentru oamenii potriviți.

Transmiți mesajul tău

Prezintă-ți afacerea în cel mai eficient mod.

Învață cum să te promovezi eficient

Fii tu puntea dintre clienți și servicii ori produse

 

Nimeni nu cunoaște mai bine decât tine compania ta. Ai investit timp și resurse în crearea ei, iar acum e timpul să câștigi profitul pe care ți l-ai dorit mereu. Învață, în două cursuri hands-on cum să spui cuvintele potrivite în mediul online pentru a-ți atrage clienții și cum poți ajunge cel mai eficient la ei prin reclame pe Facebook targetate eficient pentru publicul tău țintă.
Poți face toate astea singur și nu ai nevoie decât de câteva ore și… de noi!

Copywriting

Spune-le exact ce vor să audă

 

 

  • Un workshop dedicat comunicării, de la website-ul de prezenare la postări de Facebook și vânzare printr-un simplu email – învață cum să comunici clar, pe limba clienților tăi, astfel încât ei să îți devină clienți fideli. Pentru totdeauna!
  • Vei învăța cum să scrii conținutul pentru un website și care e importanța îndemnului potrivit, cum îți indexează Google site-ul în funcție de conținut și ce înseamnă SEO,
  • vei descoperi cât de important e un simplu mesaj scris și un email care conține cuvintele potrivite, aliniate în așa fel încât să trasmită mesajul afacerii tale și să convingă într-un timp scurt,
  • iar la final vei ști cum să comunici pe limba lor pentru a-i transforma în clienții tăi fideli.

Facebook Ads

Fă-ți business-ul vizibil pe Social Media

 

  • Facebook și Instagram fac parte din viața noastră și sunt instrumente excepționale în marketing, cheia este să știi cum să le folosești eficient pentru a-ți crește vizibilitatea și implicit, numărul de clienți și profiturile pe care le înregistrezi.
  • Vei învăța aplicat cum să setezi corect un Business Manager, cum să faci prima ta reclamă plătită pe Facebook și cu să optimizezi costurile eficient,
  • vei ști cum să definești targetul de oameni astfel încât reclama ta să ajungă la cât mai mulți oameni care ar putea fi interesați de produsele sau serviciile pe care le oferi,
  • vei descoperi cum să gestionezi bugetul astfel încât profitul să fie unul de care să te poți bucura la finele fiecărei luni, fiecărui trimestru și al anului.

Fiecare workshop are o durată de 3 ore, timp în care vei învăța, hands-on, cum să comunici eficient și cum să te promovezi eficient în mediul online. La final, promovarea în digital nu va mai avea secrete pentru tine și vei ști cum să îți faci business-ul vizibil într-o varietate de locuri în mediul online – de la site-ul companiei tale atât de important, la postările organice de Social Media și reclamele contra-cost pe platforma de socializare atât de cunoscută, utilizată de milioane de business-uri în fiecare zi.

Prețul fiecărui curs este de 400 de lei + TVA.

Poți participa doar la unul dintre cursuri, ori le poți achiziționa pe amândouă cu un discount de 10% din prețul total.

Dacă alegi să te înscrii la ambele workshop-uri în perioada 26 aprilie – 3 mai 2021, beneficiezi gratuit de un audit de marketing și relații publice oferit de PRbeta. 

Pășește și tu în digital și preia controlul imaginii companiei tale în mediul online! Înscrie-te la cursurile care te vor învăța cum să faci profit real din banii pe care-i investești în marketing!

Workshop Copywriting

Workshop Facebook Ads

De ce ai nevoie să știi toate astea?

Și cum le poți face chiar tu

 

Cele două workshop-uri sunt special concepute pentru a te ajuta să îți înțelegi mai bine clienții, să comunici cu ei simplu, clar și concis pentru a-ți face mesajul, viziunea și misiunea business-ului tău auzit și văzut în mediul digital, un loc din care poți, cu adevărat, să începi să generezi profit.

Primul workshop te va învăța exact cum să comunici – de la site-ul tău de prezentare al cărui conținut îl poți redacta chiar tu, până la un email de vânzare și o simplă postare de Facebook – pe limba clienților tăi. Investește tot ce știi despre clienții tăi și despre potențialii tăi clienți și transformă totul în mesajul care să le consolideze relația cu business-ul tău.

Ce de-al doilea workshop te va învăța cum să promovezi afacerea taprin intermediul Facebook. De la primele setări pentru a-ți verifica business-ul conform noilor cerințe ale platformei, până la setările importante ale contului tău Facebook Business și la realizarea primei tale reclame – definirea publicului țintă, setarea bugetului optim și a modului în care îți sunt investiți banii în reclame – Facebook Ads nu va mai avea secrete pentru tine.

Your friend in need

Specialiștii de care ai nevoie

 

Suntem, cu adevărat, specialiștii de care ai nevoie. Reprezentăm agenția de comunicare PRbeta, aflată pe piață de mai bine de un deceniu.

Colegii noștri care vor susține workshop-urile sunt Carla Chiu – Senior Copywriter cu o experiență de peste 10 ani în media și copywriting și Dorin Cartarescu – Social Media Marketer, Antreprenor și Manager Cultural. Am dezvoltat, împreună cu ei, cele două cursuri care te vor ajuta să descoperi, să înveți și să aplici ceea ce până acum externalizai.

Cele două cursuri sunt organizare de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu PRbeta Agency.

Menu