Digital Marketing

Creșterea vizibilității online
Online-ul este din ce în ce mai important pentru relaţia directă dintre public şi companie. Interacțiunile sunt directe, reacțiile sunt rapide și diverse. Vizibilitatea online presupune un mix de lucruri: pagini de Social Media actualizate constant, Campanii de Facebook/ Instagram Ads și Google Adwords, campanii cu influenceri, popularea sau crearea canalului de YouTube, articole scrise pe diferite bloguri, etc.

Campanii cu influenceri/bloggeri
Campaniile cu influenceri sau micro-influenceri sunt tot mai întâlnite. La fel ca toate celelalte campanii și cele de față au mai mulți pași, unul dintre cei mai importanți fiind alegerea celor potriviți pentru fiecare brand. Nu orice influencer este relevant pentru orice brand, deci popularitatea acestora nu este o garanție a creșterii awareness-ului sau a vânzărilor unui anumit produs/serviciu. Însă, aleși cu grijă, ei sunt un foarte bun mod de diseminare a informației în rândul comunităților lor, prin povești autentice și creative.

Campanii Social Media
Deși Social Media oferă foarte multe resurse și opțiuni de promovare, nu există o rețetă standard care să garanteze o creștere a vizibilității online. Mai mult, o rețetă care se dovedește a fi de succes pentru un brand poate să nu funcționeze deloc pentru un altul. Acesta este și motivul pentru care am creat acest serviciu: pentru a ajuta brandurile să identifice și să aplice cele mai bune metode prin care își pot crește vizibilitatea în mediul online.

Copywriting
Prin serviciul de copywriting oferim conţinut scris, captivant, pertinent şi informativ pentru clienţii noştrii. În general, copywriting-ul este folosit pentru a crea texte care să genereze o anumită vânzare sau acțiune. Acest serviciu se face cu o foarte bună cunoaștere a publicului țintă, cu documentare, cu autenticitate și cu poveste.

 

Menu