Strategii de comunicare
Strategiile de comunicare ajută brandurile să facă o analiză a propriei imagini și a pieței, Pe baza rezultatelor, identificăm apoi cele mai utile mijloace prin care să ajungă la publicul țintă.
Proiecte de responsabilitate socială
Brandurile cresc cu ajutorul comunităților. Identificarea și întâmpinarea nevoilor acestora vine natural, campaniile axate pe sustenabilitate și responsabilitate socială fiind cele care consolidează relația cu publicul, dar care, în același timp, întăresc poziția brandului.
Comunicare corporate și de brand
Acest serviciu presupune crearea de strategii de comunicare, identificarea celor mai eficiente mijloace și implementarea acestora. O comunicare corporate solidă întăreşte imaginea companiei, care menține o reputație pozitivă de durată. Totodată este esenţială şi pentru a comunica eficient cu audiența externă (clienți, consumatori) sau cu cea internă (angajați, parteneri).
Strategie și comunicare de criză
Modul în care o companie gestionează o situație de criză poate afecta încrederea publicului-țintă în serviciile și produsele sale sau, din contră, poate atrage noi clienți. Acest tip de serviciu implică prevenirea, asigurarea unor răspunsuri rapide și adecvate și bune practici de gestionare a situațiilor de criză.
Monitorizare și raportare
Monitorizarea și raportare sunt unelte importante, care ne ajută să analizăm câți oameni au primit informații despre brand/ eveniment sau dacă a crescut awareness-ul și interacțiunea. Totodată, cu ajutorul lor putem descoperi noi moduri prin care să îmbunătățim și diversificăm canalele și tehnicile de comunicare prin analiza a diferitelor date și statistici oferite de instrumentele folosite.
Brand awareness
Brand awareness-ul înseamnă gradul de cunoaştere de care un brand se bucură în rândul consumatorilor sau potenţialilor consumatori din publicul ţintă şi reprezintă, totodată, asocierea corectă care se realizează în mintea acestora între produs şi companie. Pe scurt, brand awareness-ul înseamnă că brandul tău este vizibil şi ușor de recunoscut. Cu ajutorul acestuia, evidențiem caracteristicile pozitive prin intermediul canalelor online și offline. Punem accent pe elementele distinctive ale produsului/ companiei și implicăm persoanele cheie din companie în strategiile de promovare, toate acestea pentru a construi o reputaţie cât mai aproape de valorile şi principiile publicului ţintă.
Lansarea de produs
Lansarea unui produs nou presupune mai multe etape. De multe ori, printre aceste etape se află și organizarea unui eveniment de lansare. Campaniile făcute în jurul unui produs nou presupun ca informația despre acesta să ajungă la oamenii care sunt sau ar putea fi interesați de acesta. Desigur, asta înseamnă folosirea tuturor mijloacelor de comunicare pe care publicul țintă le folosește: Social Media, presă, influenceri. Fiecare brand este unic și are produse specifice, de aceea nu există un model care se aplică tuturor.