Termene si conditii

Comanda

Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate.

Plata

Operatul de plati care realizeaza operatiunile bancare este compania SC Netopia SRL prin mobilpay.ro. Beneficiarul tranzactiilor online este SC PRBETA OFFICE SRL, Str. Florimund Mercy nr. 4, apt. 18, Timisoara, jud. Timis.

Bilete

Prin utilizarea biletului ca forma de acces, cumparatorul accepta implicit termenii si conditiile de utilizare impuse de organizator si regulile proprii locului de desfasurare a evenimentului.

Anulari, modificari

In caz de anulare a evenimentului, PRBETA.RO va returna integral banii pe biletele de acces. Alte posibile taxe aditionale (costuri de livrare, costuri legate de metodele de plata, costuri de call center etc.) nu pot fi sub nicio forma returnate.

In cazul biletelor digitale, detinatorii vor primi suma platita deja pe bilete, fara alte pretentii ulterioare, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala. Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat.

PRBETA.RO isi mentine dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.

In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, PRBETA.RO isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari.

Date cu caracter personal

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal potrivit informatiilor cuprinse in informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal disponibila aici.

Menu