PRbeta 10

Educație în comunicare

14 – 15 mai 2020
Timișoara

Early Bird – 119 lei

10 ani de educație în comunicare

Comunicarea este o parte esențială a vieților noastre. Este pânza invizibilă care leagă societatea. Ne conturează percepția asupra lumii în care trăim, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. De aceea, credem că o comunicare mai bună înseamnă o lume mai bună și, de 10 ediții, Conferința PRbeta încearcă să contribuie la asta. În 2020 celebrăm educația în comunicare printr-un adevărat festival.

La Timișoara strângem comunitatea oamenilor de comunicare din zona de vest a țării. Specialiști, freelanceri, profesori, studenți, jurnaliști, antreprenori, ONG-iști, influenceri care sunt interesați de marketing, PR, publicitate și alte domenii conexe se întâlnesc pentru a discuta ultimele trenduri, a face schimb de informații utile și a învăța unii de la alții cum să comunice cu etică și bun-simț.

Ne dorim ca în 14 și 15 mai să îi avem alături pe cei care au contribuit la creșterea comunității, dar și oameni noi, curioși, care vor să îmbunătățească modul în care lucrează. Ne cunoaștem, creăm idei, luăm pulsul pieței și lăsăm în urmă resurse pe care cei care au nevoie le pot folosi pe tot parcursul anului. Fii parte din comunitate! Hai la PRbeta 10!

Invitați

Corina Sîrb

Asistent Universitar la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicarii, Universitatea de Vest din Timișoara

În vara lui 2008, proaspăt licențiată, se pregătea să-și petreacă nopțile prin agenții de comunicare. Două luni mai târziu i s-a propus să țină cateva ore de seminar după care nu s-a mai putut opri. A lucrat în paralel în foarte multe proiecte, dar și-a dat seama că nu s-a despărțit niciodată de activitatea pedagogică. Că au fost Ctrl-D, workshop-urile PRbeta sau evenimente pentru studenți, Corina s-a găsit povestind plină de zel despre comunicare, lucru pe care-l face și-n zi de azi.

Tudor Galoș

Senior Consultant Tudor Galoș Consulting

Consultant de business versatil, distins cu premii locale și internaționale, manager cu peste 17 ani de experiență în roluri de conducere, Tudor jonglează frumos cu tot ce ține de marketing și management, cu o abordare de growth hacking.  Un bun orator și trainer, are la activ peste 1000 de prezentări în fața unor audiențe foarte diferite între ele. Acum conduce Tudor Galos Consulting și are peste 70 de clienți din domenii foarte variate: retail, e-tail, FMCG, sănătate, servicii de business, advertising, finance, asigurări, brokeraj etc. Se ocupă în special cu alinierea la normele GDPR, în timp ce îmbunătățește modul în care funcționează companiile cu care lucrează.

Alex Ciucă

Co-fondator StarCast.ro

Co-fondator al StarCast.ro – prima platformă dedicată podcastingului din România şi Managing Partner al agenţiei de comunicare digitală Superior Media, pe care a fondat-o în 2010. Scrie din 2007 pe blogul www.hoinaru.ro despre comunicare şi online, s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte web, inclusiv o revistă online de muzică şi a fost parte din echipa de PR a Festivalului Ideo Ideis. Este autorul Digital Recap, un raport al pieţei de digital, publicat anual începând cu 2012 (la care s-au adăugat ulterior un Newsletter şi un Podcast). Din 2019, este şi realizatorul podcastului “Primii trei ani” de la radio-ul online Urban Sunsets.

Alexandru Negrea

Owner Social Smarts

Este trainer și consultant pe teme de social media. În 2015 a fondat Social Smarts, companie de cursuri cu peste 1400 de absolvenți în prezent și un premiu de excelență pentru educație în marcom din partea IAA România. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din Social Media, Alexandru este cel pe care trebuie să-l urmărești online. Știe primul care sunt modificările aduse de Facebook și Instagram, testează mereu nou trenduri și vorbește despre ele cu publicul larg.

Alexandra Radu

Communication Director, Rogalski Damaschin PR

Are o experiență de peste 10 ani în comunicare, timp în care s-a întâlnit cu diverse brief-uri de la companii din domeniul retail, FMCG, bancar, pharma, IT&C șamd. Fire curioasă și analitică, Alexandra crede în PR-ul cu rol strategic pe harta de comunicare a unei companii și nu în PR-ul cu rol de amplificare al unui mesaj de vânzări. De 4 ani coordonează una dintre echipele de specialiști din cadrul Rogalski Damaschin PR, alături de care implementează idei de comunicare integrată pentru companii și brand-uri care caută să transmită mesaje autentice atunci când dialoghează cu publicurile lor.

Ruxandra Micșunescu

Chief Connector Line Agency

Fondator al agenției de integrated marketing, Line Agency – o agenție pe care a crescut-o de la „a one man show” cu doi clienți, la o echipă cu departamente dedicate și cu peste 40 de brand-uri în portofoliu, atât locale cât și internaționale. În țară a mai lucrat pentru McCann PR și Golin România. Înainte de asta a fost plecată timp de 7 ani. În tot acest timp a jonglat între studiile de la Ecole Hoteliere de Lausanne (în Elvetia) și ESCP Europe (în Franta și UK) și job-uri și internship-uri pentru companii precum Hilton, LVMH Hotel Management Group (Cheval Blanc – Courchevel) și Richemont Group, unde a fost Junior Project Manager pe brand-uri precum Cartier, Montblanc și Van Cleef & Arpels.

Înscrieri

Biletul pentru eveniment include:

  • accesul la cele două zile ale evenimentului

  • sesiuni de networking

  • interacțiuni cu comunitatea oamenilor de comunicare

  • micul dejun, pauzele de cafea, prânzul

  • materiale prezentate de speakeri, în format digital

  • acces la after party

Vom publica în curând și detalii despre structura și activitățile PRbeta 10.

Ia-ți biletul Early Bird cu doar 119 lei
250 lei preț final (cu TVA inclus)!

De ce să participi

Înveți cum să comunici mai bine business-ul tău

Descoperi care sunt cele mai noi trenduri în comunicare

Afli cum să faci CSR sustenabil în educație

Discuți cu cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu

Înțelegi comunitățile și cum să comunici cu ele

Cunoști influenceri și modul în care educă în timp real comunitățile din jurul lor

Parcurgi retrospectiva a 10 ani de comunicare online

Nou la PRbeta 10

Keynote speeches

Bursele PRbeta

Expoziție de istoria comunicării

Networking sessions

Un nou concept de Party

Biblioteca PRbeta

Interviuri cu public

Meniu