Cristina Puțan
Cristina Puțan

Managing Partner

A scris primele texte pentru alții în timpul școlii generale, când făcea temele colegilor în schimbul unor batoane de ciocolată. Crede în cafea, în voluntariat și în puterea tinerilor de a schimba lumea cu visele și entuziasmul lor. Se implică în comunitate și își dorește să contribuie cât mai mult la dezvoltarea acesteia. A început să facă PR în 2005, cam în același timp cu organizarea de eveniment. A fost freelancer și organizator de evenimente timp de mai bine de șapte ani, apoi a fondat, împreună cu Oltea, PRbeta Agency.

Oltea Zambori
Oltea Zambori

Managing Partner

Om de vânzări de când se ştie, blogger din 2008. Primele negocieri le-a ţinut (cum altfel) în bucătăria părinţilor, când accepta o jumătate de oră de joacă pentru două ore de învăţat. Între timp, a învăţat să negocieze mai bine. Pasionată de film, teatru, dans, jazz și ţara în care trăieşte, Oltea vrea o Românie mai bună, în care oamenii să se simtă în siguranţă şi să-şi dorească să-şi crească aici copiii. Înțelege nevoia de educație alternativă și susține sau organizează cu pasiune orice eveniment care poate fi de folos tinerei generații. Face PR din 2010, crede în puterea voluntariatului de a schimba lumea în care trăiește şi știe că nicio meserie nu e prea greu de învăţat dacă vrei cu adevărat.

Roxana Moraru
Roxana Moraru

PR Account Coordinator

Roxana a studiat cinci ani jurnalismul, timp în care a încercat toate laturile meseriei. Cel mai mult i-a plăcut să scrie, motiv pentru care și-a transformat blogul realizat pentru o temă la facultate într-un loc cu multe povești despre proiecte frumoase și oameni pe măsură. Cu ajutorul lui a călătorit și a ajuns la multe dintre evenimentele la care visa. Chiar dacă cunoștea PR-ul din facultate, a ajuns să-l îndrăgească abia în ultimul an de master. De atunci a fost, pe rând, studentă la workshopurile PRbeta, intern și voluntar.

Crede că oamenii nu încetează niciodată să învețe și găsesc resurse acolo unde se așteaptă mai puțin. Iubește  Golden Retrieverii și nu ar putea trăi fără festivaluri, cărți și călătorii.

DOREŞTI SĂ LUCREZI CU NOI?

ÎNSCRIE-TE LA INTERNSHIP