Start la înscrierile pentru stagiul de practică de primăvară la PRbeta

1

Cu ce te ocupi, mai exact?” Este întrebarea la care n-am primit un răspuns concret înainte să lucrez într-o agenție de PR. Indiferent cât de multă teorie poți învăța la școală, din carți, din poveștile celor care reușesc să îți explice ce presupune această profesie, nu poți încropi un sentiment într-o simplă explicație. Să lucrezi în domeniul comunicării presupune mai mult decât să scrii (bine) un comunicat de presă, deși evident că din exterior, lumea va crede că doar asta faci. În special atunci când, în grabă, greșești ceva în comunicatul de presă. Crede-mă, știu glumele pe seama PR-iștilor în detaliu fin, pentru că, până anul trecut, eram destinatarul respectivului comunicat.

PRbeta

Salut, eu sunt Carla, lucrez în PR de câteva luni. N-a reușit nimeni și nimic să îmi facă o imagine clară despre ce presupune exact munca în comunicare înainte să ajung într-o agenție. Toată teoria menită să te pregătească pentru orice situație nu îți poate explica de unde găsești inspirație să creezi o campanie de comunicare, un text pentru un spot publicitar care să împletească emoția cu marketing-ul în câteva secunde, cât research trebuie să faci pentru a putea oferi consultanță sau cum procedezi atunci când nu înțelegi foarte bine domeniul de activitate al clientului.

Munca în comunicare presupune să înveți, în fiecare zi, câte ceva nou. Să știi să faci (bine) o mulțime de lucruri, să înveți din fiecare greșeală și să îți dezvolți abilitatea de a o lua de la capăt cu același task, dar în alt mod.

Dacă vrei să înveți (bine) cum arată toate astea și multe altele într-o agenție de comunicare, de la mine și cei care mă învață, atunci te așteptăm să îți faci stagiul de practică primăvara aceasta la PRbeta. Vei învăța, timp de 10 săptămâni, între 18 martie și 31 mai, cum se redactează o strategie de comunicare, cum să gestionezi efeicient relațiile cu bloggeri, influenceri și cu presa, cum se implementează campaniile de comunicare și cum se folosesc uneltele de monitorizare.

Dacă ai trecut deja de primul an de facultate sau master și studiezi comunicarea, un domeniu conex ori unul diferit dar ai acumulat cunoștințe și curiozități, hai să ne cunoaștem. Trimite-ne un C.V. la contact@prbeta.ro, alături de câteva cuvinte despre motivul pentru care vrei să îți faci stagiul de practică în agenția PRbeta. Vom alege 6 dintre voi și vă vom învăța cum e #viațalaPRbeta și munca într-o agenție de comunicare.

Perioada de înscrieri: 5 martie – 13 martie, inclusiv;

Perioada de practică: 18 martie – 31 mai (10 săptămâni).

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>