Timişoreana

Colaborarea PRbeta, în calitate de agenție de homemarket, cu Timișoreana a implicat, încă de la început, atât evenimentele tradiționale, cât și campanii specifice. În cadrul manifestărilor precum Serbările Timișoreana, Zilele Porților Deschise, Oktoberfest și aniversările Curților Berarilor, intermediem relația cu presa și bloggerii locali, cărora le punem la dispoziție toate informațiile utile pentru o comunicare eficientă. În 2015, am contribuit și la campania „Sărbători acasă”, prin care timișorenii au transmis persoanelor dragi un mesaj de sărbători.

În ceea ce privește evenimentul Serbările Timișoreana ne-am implicat și în organizarea PR blitz-urilor, în redacțiile locale. În plus, am contribuit și la organizarea paradei de deschidere unde am implicat și organizațiile studențești. Pentru conferința de presă organizată înainte de fiecare ediție am pregătit materialele necesare. Pentru toate acestea am oferit servicii de copywriting și monitorizări lunare a impactului în presa online și Social Media. De asemenea, am intermediat relația cu ligile studențești pentru a consolida legătura acestora cu brandul, creând chiar și seri speciale dedicate lor. 

Pe lângă comunicarea cu presa și bloggerii locali, în cadrul Zilelor Porților Deshise, oferim și servicii de management al locației și de intermediere a relației cu comunitățile locale, contribuind, astfel, la creșterea numărului de participanți, de la an la an.