Un mix de vară timișorean: fotografie, modă și DJ K-LU

0

Timișorenii care încă nu au plecat în vacanță se pot bucura, joi, 25 iulie, de la ora 19:00, de un vernisaj de fotografie puțin diferit decât cele cu care suntem obișnuiți. Pixel Image Studio, împreună cu noi, PRbeta, am pregătit o expoziție de fotografie dedicată feminității secolului XXI. Adriana și Iancu Jianu și-au comasat forțele pentru a scoate la lumină diferite ipotaze ale feminității, fie că este vorba despre o abordare ludică (Albă ca Zăpada), una tradițională ( Dia de los Moertos) sau chiar de budoare, unde jocul cu lumini de discotecă, cel de lumânări aprinse sau expunerea alb-negru ne imprimă complexitatea de simțiri și fațetele femeii contemporane.

Vernisajul expoziției ”Les Femmes” îl are ca invitat pe DJ K-LU, care va susține un moment artistic audio-video, ”Chestii, Socoteli”. De asemenea, ne vom putea bucura de o defilare de modă cu ținute semnate Monesse, bijuterii marca Alina Emandi, pantofi Mono Shoes, și make-up și hair style semnate de Estetique Studio.

Partenerii acestui eveniment sunt Galeria CalpeLet’s Chocolate, Radio Campus (100 FM) și PRbeta. Dl. prof. Onuț Danciu şi Noemi Varga, reprezentant PR, vor detalia poveştile din spatele celor 13 lucrări expuse la galerie timp de o săptămână.

Așadar, dacă vreți să vă bucurați de o altfel de seară de vară, vă invităm joi, 25 iulie, de la ora 19:00, la Galeria Calpe (la Bastion), la vernisajul expoziției ”Les Femmes”. Participarea la eveniment este gratuită.

 

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>